//Coffee Cream.
Should I deactive my facebook ?
Saturday, June 9, 2012 | 7:50 PM | 0 comments
Assalamualaikum .


Hai awak , awak , awak , awak dan awakk . Selamat pagi . Hari ni hari last cuti sekolah la weii . Sedihhh ni , tapi kalau cuti lama lama tapi tak pergi mana mana pun tak guna kan . Sooo , better pergi sekolah kan kan . Memandangkan hari ni last sekolah , sudah semestinya ieya akan jarang update . I will miss you all *bajet retis  kejap . Tapi takpelah kalau update pun bukan ada yang nak baca . Sedih kay , sedih .

Okey okey stop berdrama . Ekceli , based on the above title *hambik kau terus jadi minah saleh . Ieya rasa sekrang nak deactive fb la . Sebab ieya rasa tak selesa dgn fb lately ni . Entah laa , fed up kot lepas terkena makian hamunan dari someone yang langsung ieya tak kenal . Ieya pun tak tau langsung ape yg dia nak sebenarnya . Time tuh hanya mampu sabar je la , tangan pun dah rasa mengigil dah time tuhh . But , now ieya belum deactive lagi . Tapi budak yg maki hamun tuh dah kena blockk . Nasib kau la dol . Walaupun ieya belum deactive fb lagi but now ieya dah tak berapa layan sgt . Sekarang just layan twitter je . But nak tanya , should I deactive my facebook ?

So awak awak dan awak kalau nak tweet dgn kita tu jgn lupa pergi dekat sini . Jgn lupa sentiasa mention saya ye . Dann saya gerenti akan sentiasa sayang dekat awakk kalau awak selalu tweet dgn saya . hehe *mengada . Okey laa thats all yang ieya nak share dgn korang . Adioss !

LOL,
IEYA HUSSIN
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.