//Coffee Cream.
Lalalaaaa~
Monday, June 4, 2012 | 11:31 PM | 2 comments
Assalamualaikum ,


Selamat pagi you olls , ehh salah salah . Selamat tengah hari . muehehe

Acane holiday korang ? Mesti best kan kan ? okey jelly dengan korang . Holiday Ieya dipenuhi dengan kerja sekolah . Siapa nak tolong angkat tangan .......................... *bunyi cengkerik . Okey faham , korang tanak tolong . Cuti Ieya sangat sangat membosankan . Bangun, mandi, online, makan, minum, tidur .Bangun, mandi, online, makan, minum, tidur . Begitu la life cycle saya sepanjang minggu lepas dan mungkin minggu ni sekali . Lifeless kann ? tau dahhhh .

Ieya kena buat 72 karangan untuk bm . saya tegaskan lagi sekali BAHASA MELAYU . cuba korang darabkan 350 patah perkataan darab72 karangan . Jawapan dia ? 25344 patah perkataan . Tuh kalau ye la satu karangan tuh 350 patah perkataan tapi yg Ieya buat semua kalau boleh nak lebih 400 patah perkataan . Tapi buat je la , kang tak memasal kena potong markah exam bm . Tanak wa , tak sanggup . Hehe . Tapi alhamdulilah lagi tinggal lagi 16 karangan je . Rajin kan saya ? Tau dah *perasan.


Ohh ni classmate Ieya tahun lepas 3 Nilam(2011) . Rindu semua . Yes semua sekali . Even kita dah tak sama kelas ataupun tak sama sekolah lagi aku tetap rindu korang tauuuu . Okey that's all bye :)

LOL
IEYA HUSSIN
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.