//Coffee Cream.
Happy birthday dear
Saturday, June 2, 2012 | 10:01 PM | 0 comments
Assalamualaikum , 
bungaa tuh sangat ohsemmm ! *abaikan mata saya tuh okey

Saya anak Sekolah Menengah Dato Penggawa Timur dan saya bangga (takde kaitan yee ) hee

Hai . Hari ni birthday abang Ieya tapi kitaorg tak sambut pun . Tapi insyaAllah Ieya akan buat hari ni special tok dia *tengok mood dulu . Cuti sekolah lagi seminggu je kan , mesti korang punya cuti sekolah best kan . kan ? Huh , jelly sungguh tau . Kita dok je kat rumah . Mengadap kerja sekolah :'( . Sedihh kan ?

Pape pun still nak ucap happy birthday tok semua yg sambut birthday hari ni . Hope korang sentiasa happy dan dimurahkan rezeki :) Aminnn .

Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.