//Coffee Cream.
Dapat result periksa !
Saturday, June 16, 2012 | 12:01 AM | 0 comments
Assalamualaikum ,

Hai . hai . hai . Rasa macam dah lama tak update blog walaupun baru minggu lepas update kann . Minggu ni minggu first sekolah kann ? amacam best ? ieya mang best laa . bila dapat jumpa membe mang riuh rendah jadinya . Kerja sekolah tok minggu ni mang tak banyak , sebab minggu lepas dah membanting tulang buat 72 karangan so minggu ni relax . Fuhhh . Selamat kau tau .

Okey okey tak moh cite pasal cuti sekolah lagi . Now nak cite pasal result peksa mid year ieya yang gedebuk gedebak yg ohsem lah sangat tuh . Semalam baru amik result . Dalam hati tuh mang dah berdup dap dup dap laa . takley nak kata ape . Result mang hancus la . Dah lah takde A tapi ada E pulakk --' . Sabar je la . Tapi alhamdulilah semua lulus :)

Sebelum sampai sekolah tuh ayah ada tanya "Dah check dekat internet dapat result berapa " dengan konfiden jawab dekat ayah "belum" padahal dah tengok tuh . disebabkan takut punya pasal . Kita takut tau ayah marah kita :'(

Sampai sekolah tunggu la giliran dapat giliran ke 8 and kita sempat nampak crush kita . Ehhh lari topic . Tunggu punya tunggu . Sampai laa giliran budak kecik ni . Sampai nak duduk pun mengigil tauu . kau adoo  takut sampai camni sekali ? Dengan segala rela hati terpaksa relakan hati duduk .

Alhamdulilah . Ustaz Azhar puji ieya . Nasib laa timu tu . Wahaha . Ustaz Azhar I love you . Korang belum tahu nak check kat sini  http://saps.moe.gov.my/ibubapa2/menu.php

LOL,
IEYA HUSSIN
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.