//Coffee Cream.
Saya nak TINGGI !
Wednesday, May 30, 2012 | 9:21 PM | 0 comments
Assalamualaikum ,


Dah lama kan tak update blog , rasanya sekarang ni Ieya selalu update blog sebulan sekali je . Tuan blog ni pemalas laa katakan . Bukan apa saya kan masih seorang pelajar kan *buzy mengalahkan PM

Okey back to the topic . SAYA NAK TINGGI ! somebody boleh bagi Ieya tips tak nak tinggi macam korang . Jelly betul tengok korang yg tinggi tinggi tuh . Kalau dok bergayut tuh mang tak lah Ieya nak buat .

Kangkadang geram jugak bila ada orang perli kan . Sakit je hati ni . Tapi sabar je lah kan , nak buat cane .
So, boleh tak tolong Ieya bagi apa-apa tips ? Please please .
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.