//Coffee Cream.
Hari Ibu tak boleh sambut ? betul ke
Monday, May 14, 2012 | 3:19 AM | 0 comments
Assalamualaikum , 



Alhamdulilah Ieya sekarang dah 16 tahun . Yeahhh ! Actually 13 Mei birthday Ieya tapi hari ni baru dapat update blog .  Semalam Ieya buzy mengalahkan PM . Lagi pun sekarang ni exam week so tak dapat nak update blog selalu sangat .

Tadi exam Sejarah . Wahh , susah . Tapi salah saya sendiri la sebab malas nak belajar betul betul hambik kau dok mengedik-gedik depan kertas periksa tu dah la mid year . Buat seram jee .  Esok exam sains so hopefully la hari ni hati ni terbukak sikit nak menelaah :)

Kay back to the topic , betul ke Hari Ibu tak boleh sambut ? Betul ke ? Kat twitter dengan Facebook semua dok kecoh kecoh pasal Hari Ibu ni . Ieya tak berapa nak pasti la tapi maybe betul kot . Ieya sebenarnya tak pernah langsung wish Selamat Hari Ibu dekat emak Ieya . Yes , seriously tak tipu . Bagi Ieya setiap hari tu Hari Ibu so takpayah nak sambut setahun sekali . Mak Ieya pun tak kesah sebab tuh Ieya sayang dia . Walaupun Ieya tak wish dia tapi tak bermaksud Ieya tak kenang jasa mak Ieya ye :)

Thanks all je la . Untuk siapa yang dah wish even dekat facebook ataupun twitter . Thanks sangat . Lebiu muahaha . Kay thats all . Bye .
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.