//Coffee Cream.
Entry Yang Tak Perlu Tajuk
Saturday, April 7, 2012 | 9:26 PM | 0 comments
Hai awak yang muslim tuh assalamualaikum ,



Haiiii . Dah lama tak ieya tak update blog kan , huih rindu dengan blog ni wehh ! Actually bukan ieya sengaja tak update blog cuba masa yang ada memang tak mengizinkan ieya untuk update blog ni , hai maklumlah saya ni masih pemegang gelaran pelajar sekolah menengah so banyak masa saya luangkan untuk menelaah segala buku yang ada *boleh percaya ke ?*

#sory aku rembat gambar kau tanpa kebenaran *peace*

Sebelum ieya memulakan carut mengarut ieya ni, ieya nak wish happy belated birthday kepada cik akak manis Nuraina Aqilah a.k.a Ena Qila yang sudah pun berumur 16 tahun jumaat lepas . Huh ! akhirnya tua pun kau kan enaa ! hahahah .

Actually , result ujian satu ieya dah pun keluar and alhamdulilah , ieya dapat buat yang terbaik dan result pun sangat memuaskan . Doakan ieya buat yang terbaik untuk exam yang akan datang ye . Ohh yaa , ieya nak promote something nih hehe .https://twitter.com/#!/ieyahussin.  Ieya baru buat twitter , follow la kalau sudi ye maklumlah saya masih hijau pasal twitter twitter ni .

Okey la thats all je lah , bila ada masa lagi ieya update lagi ye . SMILE :) .

Salam sayang,
IEYAHUSSIN

Nak hadiah tak ? Tekan sini cepat !
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.