//Coffee Cream.
I Love You !
Monday, February 13, 2012 | 2:30 AM | 0 comments

Assalamualaikum ,
Hai , ada yang rasa nak hempuk hempuk ieya ta sebab iea banyak post pasal contest je hari nih ? Ada tak , ada tak ? Cepat mengaku !? . Hee . Actually , hari ni tetiba semangat datang . Mungkin sebab tarikh 13 haribulan kot . hmm ==' .

Ohh ya ! Hari ni ieya baru start dengan lukisan ieya . Budak SENI lah kata kan . Hey seni best okey cuma , susah sikit la kalau untuk budak macam ieya nih . Biasanya main conteng conteng je kan ? tapi conteng-conteng pun seni apa . Siapa setuju angkat kening *wink wink *

Tajuk entry tu sebenarnya dituju khas buat dua daripada 10 orang kawan baik comel lagi baik ieya . Sebenarnya diaorang berdua ada salah faham sikit tadi . Nasib baik la ieya ni garang garang comel *auww !* dapat jugak paksa diaorang bincang elok elok . Puas hati aku ! Aku buat camtu sebab aku sayang korang okey ! Muah kiri Muah kanan .

Ada kaitan dengan tajuk ta entry ni ? Takde ehh ? AHH , aku peduli hape ! Okey la , dah 6.30pm nak tengok NADA CINTA . hew hew . Ehh before that , kalau singgah sini tolong letak link korang dekat
------------>
nanti senang ieya nak singgah blog korang .
 bye .
Salam sayang,
ieya hussin
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.