//Coffee Cream.
Contest Picture BFF Awsem
Monday, February 13, 2012 | 12:30 AM | 0 comments
Assalamualaikum ,

#tekanlah banner comel tuh .

Here the pictures :
gambar ni diambil waktu ieya dengan kawan ieya lepas pergi melawat cikgu kitaorang dekat hospital . Ieya yang pakai baju hijau bag purple tuh . ngehh .

kedua :

gambar ni pulak waktu bulan 11 tahun lepas . Kitaorang lepas rindu . hehe . Ieya yang baju pink tuh .
For my beloved BFF . love you all bebeh !

Lebih pulak iea nih . Sambung balik ehh .

Syarat penyertaan :

1) Wajib follow blog Mimi dan Cik Hanim.
3) Sertakan link contest blog korang di ruangan komen,kat tempat lain tidak dilayan.
4) Buat sedikit entry di blog korang tentang gambar tersebut.
5) Jangan lupa untuk lekatkan banner kat ruangan entry korang.
6) Lepas dah siap sila letakkan gambar dan link entry di fanpage 
7) Link mesti full jangan hanya letakkan nama link blog korang sahaja.
8) Wajib ada blog,tak kisah lah cantik ataupun tak.
9) Contest ini hanya untuk perempuan sahaja.
10) Tak payah rajin rajin tag . Kalau baik hati boleh la ;)
tarikh tutup : 12/3/2012 










Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.