//Coffee Cream.
New Day of My Life
Monday, January 16, 2012 | 1:04 AM | 0 comments
Assalamualaikum .

Korang nampak tak yang blog iea dah berlumut dan penuh dengan sarang labah labah . Perasan tak perasan tak ? HAHA . sebenarnya semenjak dua tiga empat menjak ni kemalasan sudah mencapai ke tahap maksima , iea rajin join contest sampai ada yang lebam mata orang yang tengok contest yang bertimbun timbun dekat blog iea ni .  tak gitu cik Aishah  .

Agak agak iea ni dah terover lambat ke nak wish selamat kembali ke sekolah ? Tak kan . tak kan ?okey SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH awakk . Elehh , baru tiga minggu kot sekolah tak lambat mana pun . Okey amacam sekolah . Best tak ? Kalau iea , tak best sangat la awak . Semua bestie iea dah kelas lain lain . Bosan tahu tak !  BOSAN ! tak dapat iea nak bergosip gosip . Err result PMR tahun lepas memang jelly dengan iea kan . Saja je tau .

Tahun ni iea Form 4 so of course la kelas berdasarkan result PMR . Memandangkan result PMR iea sangattt CEMERLANG , saya Nurhidayah binti Hussin telah ditempatkan di kelas aliran seni . Hei , hei jangan pandang semacam dekat budak seni ehh nanti wa cili cili mata lu olang baru tahu . Actually , ramai yang suruh pindah biar dapat kelas yang kira okey sikit la , tapi iea terlalu sayang sayang sayang sangat sangat dekat SMK DPT ta sampai hati nak tinggal kan Dato' . Tapi seni bukan terok sangat , okey la  kalau aliran sains tu iea tengok macam pening je la . Ye lah iea ni mana la reti nak ingat formula formula yang banyak banyak tu . Tapi kalau masuk aliran sains lagi okey untuk orang yang rajin la .

Iea pun dah tak tau nak bebel apa lagi . Nanti bila iea tengah rajin iea update la lagi . Sekarang memang tak berapa rajin kot . Jangan mawa . Ouh , my perut sedang menari nari tarian zapin ni . Laparr . Kbai . 
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.