//Coffee Cream.
Miraa Hussin's GA
Friday, January 20, 2012 | 2:52 AM | 1 comments
Assalamualaikum ,

Hari ni iea Nurhidayah Hussin nak join kempunan nak join Giveaway sebab takde idea nak update blog . So here the GA ! Kali ni by Mira Hussin . Nama ayah kitaorang sama tau . Hee jangan jelly ye .

# tekan banner untuk join ye .

Cantikkan mata Mira Hussin ! Geram tengok . Boleh pinjam tak mira ? . Ehh lari tajuk sudah . Hee
Hadiah ada banyak tak silap iea lebih dari 30 hadiah misteri . Gila banyak kan kan . Peluang untuk menang sangat besar .
Syarat nak join GA ni tak susah mana pun la so apa tunggu lagi jom join reramai  .

Tarikh tamat : 28 Februari 2012 . Lama lagi ni tapi jangan tunggu lama lama tau .

Iea tag :
QISTINA
SHAHIDA



Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.