//Coffee Cream.
Waiting for you .
Thursday, December 29, 2011 | 10:04 PM | 0 comments
Asalamualaikum . testing testing , ada orang sudi baca tak ? Memandangkan korang dah jemu jemuan tengok iea tiap hari post pasal contest je memanjang so hari ni iea nak menghabiskan sisa sisa 2011 dengan post something . Kalau you , you and you tak suka takpe . You boleh tekan button X warna merah menyala dekat kanan you all tu ehh .

Kay , memandangkan 2011 akan berakhir besok yeah besok iea yang kecik cenonet ni pon nak buat azam jugak . Ceh , ceh aku nak buat azam konon . Azam yang 2 tahun lepas pun tak terbuat . Yeah yeah i know i ni jenis pemalas sikit nak berazam azam ni tapi kali ni serius wa cakap sama lu *nampak macam gangster tak ? Azam tahun ni . Hmm , ceit tak bole bagi tahu sekarang la kan  , azam baru kena tunggu tahun baru . Tapi takpe demi you all i sanggup bagi tahu  .



Drum role ...
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

 I wanna be a better person . Haha . Tu je . Saje nak kasi gempak sikit . Best tak best tak ?  Kay , sebenarnya iea tengah bosan ye saya ulangi BOSAN . Cuti sekolah sungguh bosan dan saya Nurhidayah binti Hussin tak sabaq na mai sekolah walaupun hakikatnya hati sedang gundah gulana . Eceh ayatku .

Okeyla . Thats all . 
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.