//Coffee Cream.
Semua Mesti Nak Baru
Saturday, December 31, 2011 | 10:33 PM | 0 comments
Assalamualaikum .

Hari ni 1/1/2012 tahun baru kan kan ?  So ni first entry untuk tahun baru . wee terharu *sob sob sambil lap air mata . Now umur Nurhidayah binti Hussin dah 16 tahun  . Yeah ! dah besar rupanya saya . Tak sangka tapi kena tunggu lagi 5 bulan 13 hari lagi baru betol betol 16 tahun* prepare hadiah tau . Perasaan nak masuk sekolah ofcourse la berkobar-kobar plus membara-bara gitu .  cewahh !

Dan kini diumumkan bahawa Nurhidayah dah dapat saiz kasut sekolah yang baru .  Okey mesti ada yang peliks dan cakap apa benda minah ni mengarut . Kay takpe . Sebenarnya kan sepanjang iea sekolah dekat SMK DATO' PENGGAWA TIMUR *full punya wa kasi* saiz kasut iea saiz 1 bukan saiz budak budak punya okeng . Saiz budak comel sekolah menengah . hee . Dari form 1 , 2 dan 3 saiz 1 . Percaya tak ? percaya tak ? Tak percaya . Humm , takde sample la . Kasut lama dah campak tong sampah . Tapi sekarang saiz kaki dah bertambah jadi saiz 2 . Okey letew kan . Bukan apa , setiap tahun bila masuk tahun baru classmate iea mesti tanya saiz kasut berapa ? Berpeluh nak menjawab soalan retis ni *perasaan kan . Haha .

Tadi iea tengah kemas kemas album fb iea yang berlambak and nampak berselerak tu . then terjumpa gambar tahun tahun lepas tuh . Muka mang blur blur gila kot . berdekah tengok .


2009
Ya Allah ! kelakar gilos .
2010

2011

Nampak semua muka budak sekolah yang kecik ni . Kelakar kan . Okey dah tau .


# benda yang pertama iea masak tahun ni Telur Sambal ! Whee

Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.