//Coffee Cream.
First Giveaway by Deeya
Tuesday, December 20, 2011 | 11:20 PM | 0 comments


Assalamualaikum .
Okey disebabkan iea ni salah seorang daripada beribu-riban pelajar yang amik PMR tahun ni , so feeling berdebar debar la ye . natijahnya , iea hari ni iea nak join contest banyak banyak dan banyak . nak tenangkan jiwa yg berombak nak amik result esok .

Contest kali ni by Dya
syarat-syarat-nya macam selalu la , tak susah mana pun .
nak join tekan banner yang iea dah tempekkan tu ehh .

iea dari JOHOR !
tarikh tutup : 30 Disember 2011 . sempat lagi .
jom ramai ramai join .

iea tag :

awak , awak dan awak 
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.