//Coffee Cream.
PMR ENDS ?
Monday, October 10, 2011 | 8:02 AM | 0 comments
Asalamualaikum,

Cewah tetiba mood tengah berbunga semacam nih . You all ada ? Takdekan so jangan jeles ye . Actually , i dah habes PMR tau thats why hati i flower-flowering . EHHH !! KEJJJAAAPPPPPPPPPP !! asal bi aku macam H nih . Okey okey stop it . Budak habes PMR macam ginilah dia .

Isnin 10 Oktober 2011 mang superdupermencabargilaa buat iea . Seksa tahu sebab terkena jangkitan virus selesema #betul ke aku eja ? . Waduh gila tak gila . Terpaksa telan 3 biji panadol soluble dalam masa 2 hari . Ye , ini semua gara gara matematik . Yelah kalau tak sebab matematik takdelah iea terdesak sangat sampai telan 3 biji panadol . Fuhhh . Tapi nasib baik last day PMR takdelah rasa macam teruk sangat paper hari tuh daripada paper SEJARAH Khamis lepas . Math konfem boleh score . Ehh ! tak tak . Insyaallah boleh score . Tak nak lah menaruh harapan sangat nanti dapat result kecewa bagai . Tak moh tak moh .

Tapi , awak yang amek paper Bahasa Cina , Bahasa Tamil , Bahasa Arab and sebagainya yang ada paper lagi tu jgn merajuk . Nanti kita celebrate Merdeka Day sama sama tau . Merdeka untuk budak form 3 je . Yang lain nanti dulu bawak bersabar nanti korang celebrate Merdeka untuk Final Exam okey . Chill dulu .

So now , saying welcome back for my Mr Maggi , Mr Facebook , Mr Handphone , Mr Lappy dan segala semua Mr yang terlibat dah tidak dilupakan Mr Ehem Ehem . Wah siapakah dia ? Hehe . Sorry sebab sudah sengaja melupakan kalian untuk seketika dan buat anda wahai buku buku Teks dan rujukanku ampunkan beta . Buku Teks awak kena siap sedia nak kena ikat untuk dipulangkan semula ke tempat asal dan awak buku rujukan , tahun depan adik beta yang akan menjaga kalian . HAHA .

Okey , okey . Iea sebenarnya takdelah banyak sangat masa nak hapdate belog sebab emak kesayangan iea dah plan macam macam aktiviti untuk iea yelah memandangkan dah habis PMR kan . Mak cakap . ehem ehem "alang-alang , kamu dah habis PMR tu kan , apa kata kamu tolong kemas rumah ni . Kesian dia , dah lama dia tunggu kamu habis PMR " . Hamboi mak aku , kelaassss tauuuuu . Kalian ada ? Tapi iea tak akan mungkir janji . JANJI APA ? seram nih . Eheh , janji yang iea nak hapdate belog tiap hari lah  Tak ingat ? Meh iea ingatkan . MEH PICIT .  Eheh , siapa setuju angkat kaki ? Haha . Iea akan buat . Tapi kalau iea punya jadual tu padat sangat sampai takde masa tuh minta sorry lah ye . Chek tak boleh buat apa apa .


Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.