//Coffee Cream.
Memang malas
Thursday, October 20, 2011 | 4:41 AM | 0 comments
Asalamualaikum ,

Eheh , sudah lama rasanya iea tak hapdate belog iea nih kn . Siapa setuju cubit pipi ! . Ada yang marah ke saya tak hapdate ? Alah awak sorry laa , kita buzy laa . # Hamboi aku , bajet macam retiss pulok daa .

Okey okey , iea tetiba dapat semangat nak hapdate belog nih lepas makan nasi briyani mak iea . SODAPPPPP ! . Ahah , okey iea dah lama tak hapdate sebab buzy laa . Kesian iea taw . Balik sekolah iea terus tido taw , penat punya pasal . Walaupun iea dah habis Penilaian Menengah Rendah tapi totap pergi sekolah . Amacam boleh jadi pelajar cemerlang tak ? Iea tak pernah ponteng sekolah tau tapi cuma tak hadir sekolah 2 hari je .

Akceli kan , iea tengah blur blur lagi nih , apa tah yang iea melalut dari tadi iea pun tak tahu . Okey laa , sebelum you semua makin pening dengan iea baik iea stop melalut . Dalam kesempatan yang iea ada nih iea nak wish semoga cepat sembuh buat cikgu Azizan yang disayangi SMKDPT hope boleh jumpa tahun depan , itupun kalau iea still ada dekat sekolah tuh , buat cikgu Sarinah pulak , selamat pergi haji besok . Iea melalut kea ?  WHAT THE FISH !! #ayat Taufiq . HAHA

Okey bubye .
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.