//Coffee Cream.
I S T I L L N E E D Y O U
Thursday, September 15, 2011 | 10:38 PM | 4 comments
Okey , entry iea hari nih maybe boleh buat airmata iea turun macam waterfall . Iea dah 
3 hari kot tak tegur sorang bestie iea nih . GILA TAK TAHAN ! . Maybe semua nih iea yang start . Sebab iea tengok dia macam tak nak layan iea , so iea apa lagi buat DUNNO jea la . Mana taknya iea tanya dia , dia jawab sepatah . So , iea tanak kacau dia takut takut dia ada problem ke kan .

Then pagi semalam , iea terbaca entry baru dia , iea terasa sangat laa dgn apa yg dia tulis tuh walaupun itu tak betul . Dia cakap yang dia dah benci iea . BENCI ! Huh , meraung iea tau pagi tuh . Tapi bila tiba sekolah buat muka macam takde pape jadi . Yelha , iea taknak laa dia tahu yg iea dah baca .

Tapi kat entry dia , dia tulis yang iea jelous . Iea SUMPAH iea tak jelous sikit pun , iea cuma PELIK . Kenapa dia tak tegur iea , tuh je . But , takpe laa , iea tak kesah langsung dengan apa yang dia nak cakap sebab dia pun tak tahu kenapa dengan iea jugak kan .


FOR YOU MY DEAR , I LOVE YOU . HARD FOR ME TOO HATE YOU !


Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.