//Coffee Cream.
Tukar Kelas ?
Sunday, April 3, 2011 | 4:17 AM | 0 comments


Hey , i back ! Wndu aku ta ? Ta wndu , ala ta keysa pon . Aku sbnanya tga saket prot ney dr pg td ta mkn , yela bgun lewat la . Sllu nye lps bgun tydo aku siapkan sarapan tok aku punya diri SEORANG . Org len tade can na mkn sarapan punya . HAHA . Tapya na bg thu , aku da thu yg aku ney zalim yg amat sesgt ! Well , itu kn iea . 

Dah , smbung bebel . Lps bgun td aku tros on pc * lom mndy lg tuh ^^ on fesbuk kejap jep walaupon hakikatnya sesgt la lme . Then , off pc pkul 12.00 tgh hari , aku kemas brg na pegy tuisyen . Pstu aku buad ape cube teka . Syape dpt aku kiss dea , cpt aku bg korg lima saat 
 
 
 
 
 
1










2










3










4










5
 
Dah abes lima saat , jwpnye aku pegy mndy la ! Kan da ta dpt kiss aku , never mind la meh cney aku bg flying kiss tad korg MUAH ! . Ha da dpt ? Smpan leklok taw , smbung alek ae . Then tga ciap ciap tuh , dpt phone call from cik abg syg . Wow sgt teruja ! Suda lme ta dgr dea , teramat sgt la wndu .

 
Mse tga borak borak tuh cik abg tnya da mkn lom , dgn rela hati aku jwb jea la yg aku lom mkn huh dea dgr jea aku ckp yg aku lom mkn , dea tros bebel soh mkn .  Aku pon promis jea la , na uad cmne an , then da tpat kol 1.30pm aku gerak tros pegy tuisyen ta sempat na mkn . HAHA , sory baby ta dgr ckp bie td . Ney la padah ta dgr ckp bie da baby dpt stomach ache . Hee

Korg korg , korg na mara aku ta sbb story aku tade kne mngene dgn title ? Haha . Okeyla okeyla , sory . Meh la cney aku story , td mse tad kelas Teacher Rajes tnya aku npe aku ta pnda kelas . Aku just buad muke blur cuz aku ta thu mnahu yg aku kne pnda kelas , so i just senyap je la . Yela aku punya kelas 6(1) next week kne pnda rumah bru at 6(4) , suda jao melompat .

Aku bkn ta suke pinda kelas , tp kelas 6(4) arie sbtu , kelas 6(1) arie ahad . Aku sllu buad activity sendiri arie sbtu , lps ney ta dpt la aku lepak lepak lg . Law ad kelas ganti kne la tros cabut alek umah . Huk huk , sory ae bie , baby dpt celebrate birthday bie sabtu dpn , ad kelas ganti pstu kne tros alek ad tuisyen .

Hehe , sbnanya cket jea yg aku na bg thu korg tp sengaja na panjg lebar an . Jgn mara , tp law korg na mara pon aku tape la ta keysa * sdg emotional ! Okey la da magrib ney byk setan la , gtg bubye !
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.