//Coffee Cream.
Tentang Dia !
Monday, April 11, 2011 | 4:33 AM | 0 comments
Korg tnya syape dia tuh , ahaha ! kali ney pasal twin aku pulak la ae , syape lg law bkn cik Mira . Tahu ta aku syg dea gyle tahap gaban bule ark tad dea . Gyle pon ta mcm ney thu ! Haha . Sblom ney aku sllu mcm jauhkn diri aku from dea sbb dea da ad org bru so aku tana lha gngu , yela buad pe na terhegeh-2 tad owg yg tana tad ite an , so ape lg aku sedar diri lalu aku pon angkat kaki dan bla la dgn perasaan yg sesgt hampa yg teramat sgt . Aku jelous thu ble ad owg mnyebuk nan twin aku , ta keysa lha syape dea . Ad aku keysa , yg penting aku jelous !

 
majok , na pegy jao-2 .


But , smlm she makes me smiling again and again and i like it ! Syape ta suke weyh . Aku dah pon bg thu dea pe yg dah terbeku mcm ais batu dlm atie aku ney . Thank god she understand . Aku ta suke haikal menyebok ! Jujo , mang aku benci gyle . Sbb dea aku makin jao nan cik Mira . Smlm cik Mira ad bg thu psl knp dea banding-2 kn aku dgn haikal mse kteowg tad bukit lyn-2 , dea ckp dea na tgok sejao mne aku jelous . Yup aku admit yg aku mang jelous n time ue aku wse cm na buno-2 si haikal uh ! 
Note foe him : Weyh , kaw g maen jao-2 r weyh , kaw sebok r . Dulu mse kaw tathe aku okey jea nan cik Mira ! Skrg ble kaw ad aku yg wse kne sisih ! Cik Mira , cik Mira . Cik Mira jgn tingal an cik Iea lg ae cik Mira , please-2 .

 
Bule ta ? 

Cik Mira , na thu ta knp cik Iea ta pena bg thu yg betape sygnya cik Iea tad cik Mira ? Sbbnya , my love foe you cannot be express but it only can be feel . Maap lha law cik Iea bwk buad cik Mira sakit hati , sbbnya bkn niat sebenar na sakit an atie cik Mira .

 

DEAR CIK MIRA , i hope that you always beside me whenever i need you . Be with you is the best moments i never get from others . You know what , i love when we laughing together , shoping together , doing our crazy thing together and go here and there together . I totally love it !





Awk , awk . Saia na awk thu yg sy sentiasa thu yg saia syg awk ketad ketad law bule tana kasi lepash . Bule kan ? Hehe .

 Bule ?









Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.