//Coffee Cream.
Gelinyaaaaaaaaaaaaa !
Tuesday, April 12, 2011 | 3:21 AM | 0 comments
Aku tga buhsan ney so ape lg , buka  FACEBOOK then online ;) perkara paling indah seindah di taman bunga yg aku akn lakukan setiap hari . Aku online tu sebenarnya niat cuma na tgok notification jea tp tetibe ramai pulak yg msuk memberi salam dan bertanya kaba . Law ta layan ty dowg ckp aku sombong pulak , tp bile da layan dowg just tanya tga buad pe . Haihhh ! penat thu na jwb soklan yg sme . Ad tuh yg tanya aku tga buad hape smpy tiga , empat kali , ape kaw na tgok aku jd gyle just because of that question ? Huh , crazy ==' !



Mse tga online td aku tgok rmay pulok buda laki yg post psl cinta . Ahahaha ! Bkn hape dhoe , aku jrg jumpa lelaki yg berani na luahkn psl cinta law perempuan tuh selalu lha kn . Yela mne taknya weyh , lelaki ney famous nan perangai mereka yg ta thu jaga hati perempuan or dlm erti kata lain selalu curang . Susah sesgt na jumpa yg betol-2 syg tad pempuan .

Tp bile tgok ayt jiwang buda-2 laki tuh an aduhhhhhhhhh hai lha , aku ketawe terbahak-2 bagai na pecah perot kecik aku ney ! Mang kelakar yg amat lha . Mne tak nya , dengan sajak jiwang dea yg cukup menusuk kalbu kaw ! Mang ta meleleh-2 air mate kaw lao kaw bce sajak tuh na thu sbb ape ? sbb nya ayt dowg tongang terbalek lha weyhhh ! Sethu aku lha kan lelaki ney ego dea , kebelagakkan dea , sesombongan dea sesgt lha meningi mcm Gunung Everest kaw !

kaw na thu yg aku !!!
geliiiiiiiiiiiiiiii , 
geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
sesgt sbbnya kn , laki ney bkn sumenya yg btol , kengkdg jea . Bile dowg wse dowg syg , dowg syg , tp bile dowg da wse ta syg dowg akn sng-2 jea tinggalkan jea girl dea yg dah syg dea mcm teddy bear ney n then tros crik awek laen atau dln erti kata lain curang lha . Benci gyle bile aku tgok laki yg mcm ney ! Jiwang korg , syg korg tuh sume kejap jea ! Aku benci ! Tp law ad yg tulus ikhlas tuh Bravo buad korg yea ! Hope korg hepy ;D

Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.