//Coffee Cream.
Kem Penggawa Gemilang :)
Monday, March 7, 2011 | 1:56 AM | 0 comments
Heyyo , asalamualaikum .
Aku bru alek dr Hotel Selesa , Pasir Gudang , Johor Bahru smlm . Aku pegi sne cuz ad kem motivasi . Yeah , mule-2 tu mang ad terpikir yg kem ney mcm bored jea but !! Wooo , mang bestgleagempakabestttttlawei ! Dea punya consultant pon best-2 , yeah truthly miss Abg Long . Muhahaha , ngamok aiman . Tp mse kem ney aida ta dtg so , ta ckop sorg la mem aku . Law ta mang makin gyle aku , haha . Tp aku tatw la knp aida ta dpt dtg cuz smlm sblom alek dea da comfirm na atg tp tatw npe ta dtg pulak .

Mse kem tuh , kteowg ad ketawe terbahak-2 , nyanyi , menangis  n everything la . Mang tiptop la weyh . Ya mse nges tu mang ta bule bla la muke , mule-2 inat an yg ta akn nges but tetbe terinat an dose-2 yg menimbun-2 lebey dr gunung everest tu , air mate aku turun mencurah-2 bagai waterfall tad kote tinggi . 

Time yg aku pleng suke is mse main BELALANG BELATUK tu , aku pnye partner is my cik mira . Aku jd belalang , cik mira jd belatuk . Mule-2 belalang stad dlu , dea kne luahkn pape yg terbeku dlm hati tu , Cik Mira punya la maki aku betol-2 HAHA , dea ckp psl aiman la hape la . mang geram btol la . So ble xcik mira ckp cmtu aku just CANCEL CANCEL GO AWAY GONE jea . Lpas cik mira puas maki-2 aku , it;s time foe me to revenge back , aku buad la baleq HAHA , zalim . 
Sblum tydo pulak bule abg long buad kteowg nges lg ! dea inatan kteowg psl dose lg , mang bule jd hari keinsafan la mse ue . SOB SOB . Then msuk bilik , plan na tgok cte Kejora dan Bintang smpy abis but tertydo ditgh jalan , dgn tv nye ta tutop tros tydo . HAHA . lantak la , hotel kan .
Besoknye pulak , tade la best sgt cuz mse mule-2 bkn abg long yg handle program , abg puteh yg handle . Fuh , mang bored la . but tibe tyme abg long , aku amat besemangat semula la wey ! Then , dlm pkul 12 lbey gtu , packing barang na balik , mkn n msuk dlm dewan semula . THEN !!! abg long buad kteowg nges lg ! kali ney dpn parents . Ya parents aku ta dtg mse ue , sgt jelous sama kamu semua tp na uad cmne , ayah bzy la . 

balik rumah dlm pukul 4 lebey , tros online n upload pic n tydo . pnat woii ! haha . Ney la antara pic yg aku dpt capture mse kem tuh

buad muke ta bpe chumil . haha !

 hehe , tatw tga uad pe time ue .

 kembar aku amira wif classmate aku ena . 

cik mira wif me :)
ct maheera .


 bestie till die !!!


















na tgok lbey byk pegy selongkar fesbuk aku jela ae , susa na upload la .

Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.