//Coffee Cream.
outing lagi !
Sunday, February 27, 2011 | 4:25 AM | 0 comments
Hey , sedang buad hape tuh ?? Aku bru aleq dr tuisyen , penat la seyh . Aku penat bkn sebab kne bg menelaah segala bagai ilmu-2 arie ney tp sbb kne jln kaki la , sakit kaki aku . Okey-2 , ctea psl len la ae . Em , psl yesterday la ae . Yesterday , sptutnye aku g Jusco , Jusco mne ? Jusco Tebrau la . Law ikud plan na celebrate birthday membe aku Afiq Haiqal who will be 15 on 28 of February , kiranya na celebrate awal la ney but suddenly plan tergendala cuz dea kne uad folio nan membe dea tad kola bru dea Sekolah Nusa Damai lantakla , whatever jea nem dea so da mcm tu aku pon ta jd na kuar sabtu but twin aku Cik Miea majok pulak cuz aku ta jd na teman an dea g jumpe boy dea . Haha , mang ta bule bla tol mke dea . Aku pun mngalah la , yela dea first time na jumpe boy dea kan , lg pon da mang sllu kteowg sesme lepak sana cney . 

Aku tunggu macik ney dr kol 10 thu . Ya Allah , punya la geram aku . Satu jam aku tunggu dea tp tape , sba . Then she arrived at her dobi . Korg anta la bju korg tad dobi dea , tad Masai yg Clean Touch tu . Haha , sempat promote taw , dah-2 back to the main story . Mula-2 inat an na g Jusco cuz boy dea tade ckp pon na tuka tempat . Tunggu punya tunggu , then Cik Miea call boy dea na nek bus pe g Jusco . Tetibe dea bule ckp na g CS . Haiya , mcm ta geram pulak aku an , yela mne ta nye byk gyle bus CS yg lalu kteowg tegok je . Luckly , ad gak bus CS yg lalu ta lme lps Cik Miea off call .

Naik jea bus , aku tros wse cm tkod semcm , mcm owg yg ta pena nek bus even aku tiap-2 arie naik bus tp yg pleng jaoh aku pegi naik bus is dari Kota Masai ke sekolah aku yg jaoh nun di masai sana . Kola menengah ape yg ad tad Masai selain SMKDPT . Haha , first time ney msty la tkod but ad Cik Miea so tade la tkod sgt , ney pon sbb dea payung aku smpy CS . HAHA , i loike . Tengs Cik Miea ! Tunggu punya lama dlm bus tuh mao ta nye , dgn kereta yg melambak-lambak jln pon sempit so , jam la .

Lepas sekian lama dlm bus tuh , chit-chat itu ini , terase cam da na dekat nan CS so bertekad la na jenguk-jenguk luar . Then , nmpak Plaza Pelangi confident ney yg CS depan cikit jea nan Plaza Pelangi . Haha , time ney la aku wse cam na ketawa berbahak-2 . Knp aku na ktawe ? Haha . saba la , aku na ctea ney . Tetbe Cik Miea wse cm ta confident , aku pon sme cuz tgok Cik Miea dah gelabah semcm cuz kteowg inat CS da lpas , yela mne kteowg pena g CS naik bus sllunye naik kete . Cik Miea call boy dea tnye psl CS tad ne yg aku bg cdgn turun naik cab . Boy Cik Miea ckp yg kteowg da terlepas , pe lg masing-2 da gelabah semcm la . Setelah penat cuz ta phm satu patah pon pe yg boy Cik Miea ckp Cik Miea off call . Tetbe Cik Miea terinat yg CS belom lepas . Haha , luckly ta terlepas . 

Then dlm CS inat an na tgok wayang cite Kembar Siang , tp tgok jam da pukul 3 so ta jd la cuz kol 4 da kne aleq mcm la tepat-2 kol 4 kteowg aleq . Selepas ta dpt tgok wayang , dgn tiada hala tuju kteowg pon merayap sne cney . Tetbe , keajaiban berlaku , perut aku sakit . Haha , lapar la . Suare budak kecik merengek . Pegi MCD then beli , carik tmpt duduk tp sume penuh so mkn tad luar la jawabnye . 




 budak kecik makan . Spe tuh ? Aku la .

Lpas mkn , msuk CS . Merayap lg . Wah , time ney hati suda berdup dap dup dap . Knp ? Aku nmpk ex-boy aku la . Spe ? tapya taw la . Aku punya la seram . Pe lg , aku amik earphone Cik Miea dgr lgu . Haha , dowg ckp ape sume aku ta bpe dgr . Haha , lantak la aku tga seram time ue .

Dah lme-2 jln sana cney tad CS ue pegi la satu tempat ney aku ta taw nem dea , mls na amik port . Then da kol 5.30 aku merengek lg na alek da penat la wey . Aleq naik cab cuz law nek bus lambat , kol 7 bru smpy .
Naik cab mang sakit hati . Bule ark dr CS pegi Megah Ria RM24 . Dr Megah Ria pegi Kota Masai RM20 gyle an . Sakit atie aku . Okey la , aku na ciap an homwork la . Bubye .

wishing HAPPY BIRTHDAY to you Afiq Haiqal





Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.