//Coffee Cream.
Facebook nak tutup account ??
Wednesday, January 19, 2011 | 9:41 PM | 0 comments
Facebook na tutup account ? Haiya , bule cye kea ? Aku dgr dgr cte la kn fesbuk ney na tutup account 15 Mac tataw la btol kea tdak , lao ta btol jgn bunuh aku aw . Hehe . Kenkadang bgos gak fesbuk na tutup account yela aku ney pantang tol ta online smpy omwork pon ta ciap disebabkan meng-online kan diri . Aku ney mane pandai manage time mcm korang , tp yg ta bestnye aku pnye membe ramai yg ada fesbuk so aku lg sng chat nan diaorg then text-ing . Law text t kdid aku abes (kedekut tol aku ney). Lgpun , fesbuk ney lg sng na crik membe itew yg da lost contact tu like example . Aku baru jea jumpe membe kesygn aku dah lme ta contact dea masing masing buzy lg lg tahun ney kteowg na amek PMR . Yeah , aku amat bersyukur kerana fesbuk dapat menemukan aku dan dea Humaira Syuhada .


  comeyl ryte ?

So konklusinya , even fesbuk ney ad disadvantage but still ada kebaikannya cuz dea dpt menemukan itew nan membe itew yg da lme terputus . Btol kn , kn , kn ? Ta cye suda bule blah .
Sincerely from Bunny's





A cup of Coffee

© Copyright by Ieya Hussin. All rights reserved.This blog is re-edit by ME. Template by NisaSayakinie.
Images and icons by cutesecrets.net and babydoll.nu. Background by Sys Una.
There are  silent reader(s) are/is viewing this blog.